Votohet PRO mocioni i Nismës, bie qeveria e Isa Mustafës

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, i është drejtuar edhe një herë deputetëve të Kuvendit të Kosovës. Mustafa tha se nuk ka për të thënë diçka në mënyrë të vecantë dhe se i ka dëgjuar diskutimet e opinionet e deputetëve.

“Duhet te respektojmë jetën parlamentare demokracione parlamentare, si shtet i ri duhet ti nënshtrohemi vullnetit të qytetarëv dhe parlamentit”- ka thënë Mustafa.

“Nuk dëshiroj të komentojë çka ndodhë çka po bëhet, kush kujt ju bashkangjit”- ka shtuar Mustafa

640x74

Ju falënderoj për bashkëpunimin, ky parlament meriton të ketë njerëz që i qojnë proceset përpara. Me vjen mirë që sot janë deputetët në kuvend e jo jashtë tij, ju uroj shëndet dhe uroj të votoni sipas bindjes”- ka përfunduar. Mustafa.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.