Visari thotë se Vehapi po tregon ëndrra: Për 4 vjet nuk zbuti papunësinë (LIVE Video)

Kandidati i VV-së për kryetar, Visar Korenica, ka potencuar në debatin që po zhvillohet në Dukagjin se kryetari aktual Vehapi me planin e tij për punësim po tregon ëndrra.

Sipas tij, Vehapi kishte mundësinë që të zbuste papunësinë dhe të krijonte ambient të përshtatshëm për zhvillimin e bizneseve të vogla dhe të mesme.

640x74

Ai shtoi se kryetari aktual kishte katër vjet për të realizuar këto premtime, por dështoi ta bënte.

https://www.youtube.com/watch?v=LA6IBZHwrqY

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.