Visari në RTK: Subvencionet në kohë, i hapim 5 çerdhe (Video)

Visar Korenica sërish ka vënë në prioritet të tij të parë bujqësinë në debatin tjetër në RTK.

Në debatin për Rahovecin, Visari në RTK tha se bujqësia është top prioritet dhe se subvencionet do të bëhen me kohë.

640x74

Ai tha se fermerët do të punojnë edhe në dimër me pikat grumbulluese.

Ndryshe ai parlaajmëroi 24 orë ujë dhe 5 çerdhe.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.