Visari në Klan: Ujë 24 orë, bujqësia, çerdhet dhe shujtat prioritet (LIVE Video)

Visar Korenica ka filluar paraqitjen e tij në Klan Kosova me fokus të veçantë në Bujqësi.

Ai para prezantuesit Kushtrim Sadiku pranoi se Bujqësia është top prioritet i tij, si rritja e subvencioneve, e modernizimi i tregjeve dhe tregu mobil i lagjes.

640x74

Nga ana tjetër ai shtoi se Rahoveci s’ka çerdhe dhe ai do t’i ndërtojë disa çerdhe në komunën e Rahovecit.

Më pas zbuloi premtimin e tij më të madh, ujë 24 orë për qytetin dhe fshatrat duke e eliminuar këtë problem.

Shikoni LIVE debatin në Klan Kosova:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.