Visari hodhi idenë e futbollit me rini, Smajl Latifi e kopjon këtë ide (Foto)

Se kandidati prej më të rinjve në gjithë Kosovën ka inspiruar me fushatën e tij edhe kundër kandidatët tjerë, kjo nuk do koment.

Smajl Latifi me të parë hedhjen e idesë gjatë ditës se Visar Korenica do të shikojë futboll me të rinjt në n’Qosh Bar, këtë veprim e ka bërë edhe ai.

640x74

Maje Korenica ishte i pari që doli me të rinjt e Rahoveict në një postim në Facebook.

Një orë më vonë të njëjtën e bëri edhe Latifi, duke treguar kështu se u inspirua ta shikojë ndeshjen me disa të rinj të AAK-së.

Kjo është vetëm një prej dëshmive se Korenica dhe VV kanë ndryshuar mentalitetin e fushatës në Rahovec dhe se edhe kandidatët tjerë po përqafojnë idetë e tij. /Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.