Visari fillon rrugëtimin e ëndërruar me gjenerata, sot dita e parë në Kuvend

Visar Korenica fillon sot mandatin e tij si deputet në Kuvendin e Kosovës.

Ai këtë ditë të rëndësishme së pari për vendin, më pas edhe për të dhe degën e VV-së në Rahovec, e ka përshkruar si ditë të bereqetshme.

640x74

Në postimin e tij shihen edhe deputetët e listës Vjosa.

Ndërkaq, ai ka paralajmëruar formimin e menjëhershëm të institucioneve.  

https://www.facebook.com/VVisarKorenica/posts/1144606025986465?__cft__[0]=AZXVf5SV8PCrAoBNoo_bbrq4l1699hGyAEhV-ABX15lp3EtJID5DGuGHLYu80q5PUY_5N_cemdfEUctx_WGcuvvW9lrCY1hJ78R7O_AZRgxjfWkmGZGqq9ccIzORwF05Ys_7qaG49SmoS8UlupM6YufnqZ1yk4q2m8PQ2OQmC65d2WcYokMvZG7lZYDLgNWZtDE&__tn__=%2CO%2CP-R

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.