Visari e nis fushatën me bujqësinë, takon vreshtarët dhe fermerët

Visar Korenica ka dëshmuar se e ka prioritet bujqësinë duke shpalosur programin e bujqësisë në takimin me fermerë e tregtarët në Xërxe.

Kandidatii VV-së ka 10 zotime të realizueshme ku bujqësinë e ka top prioritet.

640x74

Ai ka konfirmuar se subvencionet do rriten 6%, do krijohen pika grumbulluese, përkrahje me mjete bujqësore.

Visari është i vetmi kandidat që ka paraqitur alternativa për zgjidhje të problemeve dhe ka dalë me 10 zotime konkrete të realizueshme.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.