Visari duartrokitet për arsimin: Fëmijët me shujta, politika larg shkollave (LIVE Video)

Kandidati për kryetar të Rahovecit, Visar Korenica, ka thënë se ai ka planin më konkret për arsimin.

Ai ka goditur keytarin aktual duke thënë se do ta largojë politikën nga shkollat.

640x74

Ai tha se do t’i bëj 5 çerdhe dhe do të bëj shujta për fëmijë.

VIDEO:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.