Vihet gurthemeli i shkollës së re “Hamëz Thaçi” në Xërxë

Sot, pas nënshkrimit të kontratës dhe pas të gjitha përgatitjeve që u bënë, në prani të nxënësve, mësimdhënësve, drejtorit të arsimit dhe shumë qytetarëve të Xërxës, nisi së zbatuari një projekt shumë i nevojshëm, ndërtimi i objektit të ri të Shkollës Fillore të Mesme të Ulët “Hamëz Thaçi”.

“Vënia e gurthemelit, që simbolizon nisjen e punimeve është rezultat i angazhimit dhe përkushtimit tonë për të realizuar investime, që janë në funksion të ofrimit të kushteve dhe standardeve sa më bashkëkohore për mësimdhënie dhe mësimnxënie cilësore.

640x74

Objekti i ri i shkollës, përveç se do të ketë lidhje fizike me objektin ekzistues, do të ketë edhe kabinete, bibliotekë dhe sallën moderne të edukatës fizike.

Me ndërtimin e objektit të ri, do të krijohen të gjitha mundësitë që nxënësit e kësaj shkolle të mbajnë mësim të gjithë në një ndërrim të vetëm.

Urime të gjithë nxënësve, mësimdhënësve dhe të gjithë qytetarëve të Xërxës!”, tha mes tjerash kryetari Smajl Latifi.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.