VIDEO – Premtimet e Kryeziut: Kam programin më alternativ për qytetarët

Ibrahim Kryeziu u shpreh mjaft i sigurt në debatin në RTK.

Ai i qetë vështroi se si kandidatët tjerë sulmoheshin.

640x74

Prezantoi planin e tij në mënyrë konkrete, duke thënë se ai ka programin më alternativ për të rinjt.

Sipas tij, bujqësia është prioritet dhe ekonomia, pasi është edhe ekspert i ekonomisë.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.