VIDEO: Pallqa ngrit problemin e mbeturinave: Të vendosim kamera, dënimet të jenë më të ashpra

Asamblisti i VV-së, Ilir Pallqa, ka folur për problemin e mbeturinave në seancën e fundit.

Ai ka adresuar këtë çështje kur dihet se ka bërë edhe një turne nëpër vende të ndryshme ku ka vërejtur prezencën e mbeturinave.

640x74

Mes tjerash ai dha edhe propozim çka të ndërmerret që të ndalen personat e papërgjegjshëm që të hedhin mbeturina në rrugët përgjatë fshatrave ku janë pamjet më të mira të Rahovecit.

“Propozoj vendosjen e kamerave për të identifikuar personat e papërgjegjshëm, dënimet më të rrepta pa vërejtje dhe rritjen e edukimit”, u shpreh mes tjerash Ilir Pallqa.

Video:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.