VIDEO: Korenica nga foltorja e Kuvendit kërkon nga bodrumet të pranojnë rrushin e Vreshtarëve

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Visar Korenica, mbajti një fjalim në emër të grupit parlamentar të partisë më të madhe në vend, ku ka folur për bujqësinë.

Teksa foli për korrje-shirrjet dhe ndihmën që Qeveria e Kosovës dha për sektorin e bujqësisë, ai përmendi edhe Vreshtarët.

640x74

Korenica në adresimin e tij kërkoi nga subjektet prodhuese që janë bodrumet, të pranojnë rrushin e Vreshtarëve.

Ai po ashtu kërkoi që Qeveria e Kosovës bashkë me Qeverinë e Shqipërisë të shikojnë mundësi për të bashkëpunuar në mënyrë që rrushin Vreshtarët ta shesin edhe në shtetin shqiptar.

Fjalimi i plotë i Visar Korenicës, kurse pjesa për Vreshtarët është në fund:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.