VIDEO: KB Rahoveci lë pa gjumë të gjithë, prezanton qendrën Amadi Ikpeze

Dec 22, 2017; Syracuse, NY, USA; St. Bonaventure Bonnies center Amadi Ikpeze (32) drives to the basket against the defense of Syracuse Orange forward Marek Dolezaj (21) during the first half at the Carrier Dome. Mandatory Credit: Rich Barnes-USA TODAY Sports

Amadi Ikpeze – Welcome to the Grapeland 🍇Po kompletohemi me hapa të sigurt dhe nënshkrimi me lojtarin tonë të ri,…

Posted by KB Rahoveci on Wednesday, October 7, 2020

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.