VIDEO: Fermerit nga Malësia e Vogël i hyjnë hajnat në serë, kërkon ndihmën e qytetarëve

Një fermeri nga fshati Malësi e Vogël e Rahovecit, hajnat disa herë i kanë hyrë në serën e tij.

Natyrisht, jo për të punuar tokën e tij, por për të vjedhur.

640x74

Hajnat atij i vodhën kabllot dhe bateritë në serë, kurse për të kapur hajnat ka kërkuar ndihmën e qytetarëve, gjithnjë sipas një postimi të publikuar në RahoChannel.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.