Vetëm një barnatore kujdestare për sonte në Rahovec

Në qytetin tonë, sonte po punon vetëm një barnatore, pas orës 17:00, atëherë kur edhe fillon ora policore.

Sipas ministrisë së shëndetësisë, për datën 5 Prill dhe 6 orët e para të datës 6 Prill, në Rahovec do të operojë vetëm barnatorja “Vita” Pharm, e cila gjendet në rrugën “Avdullh Bugari”, shkruan Rahoveci24.

Më poshtë edhe lista e plotë.

Lista e barnatoreve kujdestare për 5 prill 2020

Posted by Ministria e Shëndetësisë on Saturday, April 4, 2020

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.