Vërshohen bizneset në rrugën “Xhelal Hajda Toni” – “sa herë bie shi jemi në hall”

“Një shi i lehtë dhe na merr uji”

Përfaqësues të bizneseve në rrugën “Xhelal Hajda – Toni” që është rruga kryesore e qytetit ankohet se dyqanet e tyre po përmbyten sa herë bie shi.

Ata thonë se edhe në shiun më të vogël ata nuk mund të jenë të qetë, teksa në pyetjen e Rahoveci24 nëse kanë marrë ndonjëherë ndonjë përkrahje nga institucionet komunale, gjegjësisht as nga drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.