Verërat e Bodrumi Vjetër eksportohen në Çeki, certifikohen me medalje të artë (Foto)

Kompania lidere në tregun e prodhimit të verës në mbarë ballkanin, Bodrumi i Vjetër, po zgjerohet globalisht.

Bodrumi i Vjetër ka konfirmuar se tashmë verërat e prodhuara në Rahovec janë eksportuar në Çeki.

Atje, verërat janë certifikuar me medalje të artë për cilësi në të gjitha aspektet, çka ka bërë që eksportimi i verës në shtetin evropian të pritet shumë mirë.

640x74

Ky është vetëm një prej hapave të shumtë të Bodrumi i Vjetër dhe NTP Haxhijaha drejt zgjerimit në nivel global. /Rahoveci24/
bodrumi 1

bodrumi 2

bodrumi 3

bodrumi 4

bodrumi 5

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.