Vehapi pajtohet me Korenicën dhe planin e tij për çerdhet (LIVE Video)

Kryetari aktual, Idriz Vehapi, ka shprehur pajtueshmëri për projektin e Visar Korenicës për ndërtimin dhe ri organizimin e çerdheve.

Sipas Vehapit, Korenica ka mirë që duhet të ndërtohen 1 deri në 2 çerdhe Rahovec ku mund të ri organizohet puna në këto institucione arsimore.

640x74

Kështu Vehapi miraton zotimin numër 3 të Visarit nga 10 zotime për problemin e çerdheve.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.