Vehapi në debat: Prioritet është bujqësia (Video)

Kryetari aktual, Idriz Vehapi e nisi debatin duke thënë se prioritet është bujqësia.

Ai tha se do të angazhohet për fuqizimin e rinisë dhe ndërmarrësve.

640x74

Ndryshe tha se do të bashkëpunojë me ministrinë e bujqësisë për të fuqizuar bujqësinë.

https://www.youtube.com/watch?v=LA6IBZHwrqY

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.