Vehapi: Latifi harxhoi më shumë karburant me udhëtime në Shqipëri (LIVE Video)

Kryetari aktual, Idriz Vehapi, thotë se ai nuk ka shëtitur poshtë e lartë në mandatin e tij, sikurse që ka bërë Latifi.

Sipas Vehapit, akuzat e Smajlit për harxhim karburanti shtëpi – prishtinë, i ka bërë ai vet pa shpenzuar buxhetin e komunës dhe pa veturë zyrtare.

640x74

Sipas vehapit, ai nuk ka shpenzuar më shumë para se sa që ka keqpërdorur Latifi buxhetin për udhëtime private në Shqipëri poshtë e lart.

Me këtë akuzë Latifi është shprehur i çuditur.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.