Vehapi: Kemi investuar mjaft për vreshta

Spread the love

Idriz Vehapi nga Partia Demokratike e Kosovës gjatë emisionit Tribunë Zgjedhore për komunën e Rahovecit tha se gjatë mandatit të tij kanë investuar mjaft në vreshta.

Dhe se kanë punuar mjaft në këtë aspekt që të kenë hapësira më të mëdha si për vreshta ashtu edhe për serra.

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.