Vazhdon oferta 2+1 gratis për klientët e rinj, paguaj 2 muaj, 1 muaj gratis

Kompania Artvision ka konfirmuar se oferta për klientët e rinj, paguaj 2 muaj dhe një muaj gratis po vazhdon.

Platforma më e mirë e kabllorit dhe internetit në vend përkundër suksesit të madh të ofertës 2+1 gratisi vazhdon ta ofrojë atë për klientët e rinj të cilët kyçen në rrjetin më alternativ me kujdes 24 orë për konsumatorë.

artvision postim ne page 1

640x74

Tash me shtrirje në pjesën më të madhe të Rahovecit, Artvision ofron duke paguar dy muaj, një muaj falas për klientët e rinj, një çmim shumë i volitshëm ku pos cilësisë së lartë të shërbimeve dhe kujdesit 24 orësh, ju kujdeseni edhe për xhepin tuaj.

Numri kontaktues:  045243688

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.