Vazdojnë punimet në segmentin rrugor në Pastasel

Drejtori për Shërbime Publike, Përparim Krasniqi, ka konfirmuar vazhdimin e punimeve në segmentin rrugor “Rruga e Salive” në Pastasel.

“Përveç rrugës, po punohet në ndërtim të trotuarit dhe ndriçimit publik”.

640x74

“Vazhdojmë me punë”, ka shkruar Krasniqi.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.