Urimi i Ibrahim Kryeziut për bajram: Zoti i bekoftë besimtarët

Një nga liderët e LDK-së në Rahovec, Ibrahim Kryeziu, ka uruar festën e Kurban Bajramit.

Në urimin e tij Kryeziu përcjell mesazhin e solidaritetit dhe unitetit për të gjithë besimtarët.

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.