Ultras Vreshtarët aty ku e kanë vendin, hapin palestrën me spektakël

Është mbajtur ceremonia hapëse e palestrës së re të sporteve, “Mizahir Isma”.

Ultras Vreshtarët kanë zënë vend në tribunën veriore, aty ku edhe do ta kenë vendin tash e tutje.

640x74

Ata hapën palestrën me koregorafi madhështore dhe me zjarr e spektakël, aty ku do ta kenë vendin nga sot e tutje dhe jo nëpër palestrat tjera.

Pos tjerash, fjalë rasti patën edhe kryeminstri i vendit, Ramush Haradinaj dhe ministri i sporteve, Kujtim Gashi.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.