Turnir për javën e dëshmorëve në Rahovec, organizuar nga Ervin Hoxha i DKRS-së

Në Rahovec pritet të mbahet turne i madh me rastin e javës së Dëshmorëve, organizuar nga drejtori për Sport, Ervin Hoxha. 

Paraqitja e ekipeve bëhet nga data 3 maj deri 6 maj në ora 18:00. Shorti hidhet më 6 maj në ora 18:00 kur edhe përfundon paraqitja.

640x74

Ekipet mund të paraqiten në qendrën sportive “Toni Sport” në Rahovec.

Ndërkaq, numrat e telefonit janë 044 401 201, 049 401 201 dhe 044 255 046

Turniri mbahet në Toni Sport. /Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.