Turnir më 6 maj, për nderë të javës së dëshmorëve

Më datë 6 maj do të mbahet turnir në futboll të vogël në Toni Sport me rastin e javës së dëshmorëve në Komunën e Rahovecit. Ky turnir organizohet nga drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport dhe shoqata e dala nga lufta e UÇK-së.

Ju njoftojm se për nder të javës së Dëshmorëve të komunës së Rahovecit, drejtoria për kultur, sport dhe rini në bashkpunim me shoqatat e dalura nga lufta e UÇK-sëdega në Rahovec, organizon turnir në futboll të vogël.

640x74

 Turniri do të mbahet në Qendrën Sportive “Toni Sport ” në Rahovec.

 Paraqitja në numër 044/401-201.

 Hudhja e shortit do të bëhet me datë 06/ maj/ 2016, në ora 14:oo, në qendrën

sportive “Toni Sport” në Rahovec.

 Si dhe në Qendren Sportive “Etniku” në Qifllak, me datë 07/ maj/ 2016, ora

11:oo.

 Paraqitja në numër 044/ 188-186.

1. Ekipi duhet të ketë në list 10 lojtar.

2. Loja luhet 4 + 1.

Paraqitja e ekipeve bëhet që nga data e shpalljes.

Ju falenderojm për pjesmarrje.

Me respekt!

Nga organizatorët

Rahovec, 29 prill, 2016.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.