Tubim masiv të shtunën në Park Hotel Plaza, krejt Rahoveci kundër autostradës së Smajlit dhe Palit

Të shtunën me fillim nga ora 19:00 në Park Hotel Plaza në Rahovec, në sallën e madhe, mbahet tubimi i madh i qytetarëve të Komunës së Rahovecit, ku do të mbahet debat mbi hapat e radhës kundër autostradës me variant famëkeq të Smajl Latifit dhe Pal Lekajt.

Qytetarë të shumtë nga të gjitha sferat janë duke u organizuar në formë të jashtëzakonshme duke ndërmarrë masa konkrete për t’i dalë kundër versionit kriminal të autostradës që izolon Rahovecin nga gjithë Kosova.

640x74

Debati ku do të dëgjohet vërtet zëri i qytetarëve mbahet në Park Hotel Plaza në Rahovec nga ora 19:00 të shtunën.

Autostrada “Dukagjini” sipas variantit të propozuar nga krerët e AAK-së me ndihmën e Smajl Latifit për interesa të tyre personale duhet të parandalohet nga të gjithë qytetarët e Rahovecit dhe protestat nuk pritet të ndalen deri në revokimin e këtij varianti dhe vendosjes për variantin më të mirë që dëmton më së paku tokat bujqësore dhe nxit zhvillim ekonomik në Rahovec. /Rahoveci24/

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.