Tre asambleistët më të votuar “në kafe qejfi”

Ata janë pa dyshim më të votuar. Një kafe nuk i bën keq askujt pas një fitore për Asamble të arritur pak ditë më parë.

Bartësi i listës, Fatmir Iska, Samir Mustafa dhe Rumir Zhuniqi janë tre kandidatët më të votuar në listën për Asamble Komunale të AAK-së.

640x74

Këtë sukses ata duket se e kanë shijuar me buzën plot në gaz.

Treshja kthehen në zgjedhje më 14 nëntor për të ndihmuar shefin e tyre Smajl Latifin të ri-shpallet kryetar i Rahovecit e keta të bëhen drejtora. /Rahoveci24

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.