Trafiku urban bashkon fshatrat me qytetin – Visari prioritet transportin publik (Video)

Kandidati për kryetar nga VV, ka potencuar se do të sigurojë fonde nga një kredi prej Bankës për Rindërtim dhe Zhvillim, ashtu siç është bërë në Prishtinë.

Ai tha se do të realizohen dy linja ashtu siç është edhe e figuruar me hartë në broshurën Jepi Kokrrën Rahovecit.

640x74

Ky projekt sipas tij do ta lidhë qytetin me fshatrat, e do të bashkohen me vepra, pasi kandidatët tjerë kanë ndarë qytetin me fshatrat me fjalë.

https://www.youtube.com/watch?v=LA6IBZHwrqY

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.