Të gjitha rrugët kryesore të kalueshme, vazhdon puna 72 orë pandërprerë nga Eko Regjioni

Të gjitha rrugët kryesore në Rahovec janë të kalueshme.

Kështu së paku konfirmon Eko Regjioni për Rahoveci24.

640x74

Rrugët kryesore konfirmohet se janë të liruara dhe po punohet që 72 orë pa pushim për ta përmirësuar edhe më tej gjendjen me ekipet të gatshme që po hedhin kripë e po pastrojnë borën.

Në proces po kontribon edhe komuna e Rahovecit.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.