Tag: PDK

PDK në Rahovec bënë homazhe te varri i Elvis Pistës, në...

Sot u bënë gjashtë vite prej kur ish-kandidati për deputet nga radhët e PDK-së në Rahovec, Elivs Pista, u vra pabesisht nga...

Dega e PDK-së në Rahovec dënon ashpër dëmtimin e varrezave të...

Dega e PDK-së në Rahovec ka reaguar pas dëmtimit të varrezave të komunitetit Rom, Ashkali dhe Egjiptat. Ata u...