640x74

Tag: Bujqësi

Hapet thirrja për aplikim për fermerët, 2020/21

Drejtoria e Bujqësisë e Komunës së Rahovecit, ka publikuar thirrjen për aplikim për  fermerët dhe ekonomitë bujqësorë për masat e zhvillimit rural 2020/21. Drejtoria ka...

Zyrtarët komunalë vizitojnë fermerin Ibrahim Hoxha / Ky i fundit garanton...

Nënkryetari Fatmir Iska dhe drejtori i Bujqësisë Berat Duraku, kanë vizituar fermerin Ibrahim Hoxha, i cili në serat e tij kultivon domatet dhe specat...

Dy mijë fermerë në listën e zezë të Ministrisë së Bujqësisë

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR) në tre vjetët e fundit ka futur në listë të zezë 1 mijë e 955 fermerë. Në...