640x74

Tag: Arsim

Drejtori i arsimit në komunën e Rahovecit nuk e di si...

Pak kohë më parë, raportuam për listën e të punësuarve në arsim në komunën e Rahovecit, në kuadër të konkursit 04/342. Aty u publikua lista...

Provimi i Maturës mbahet me sukses në Rahovec

Provimi Shtetëror i Maturës është mbajtur edhe në pesë objekte shkollore të Rahovecit. Drejtoria e Arsimit ka njoftuar se provimi është kaluar me sukses dhe...