T7 bën reportazh për Vehap Metbalën, të riun nga Rahoveci dhe pasionin për kalërimin

Televizioni T7 ka realizuar një video storje tjetër interesante në Rahovec.

Televizioni nacional ka regjistruar një video reportazh me të riun nga Rahoveci, Vehap Metbalën, i cili njihet për pasionin e tij për kalërimin.

640x74

Ai flet për teknikat e jashtëzakonshme të trajnimit dhe kalërimin si pasion të tij.

Ndryshe Vehap Metbala kalërimin e ka një pasion të tij personal – ai në aspektin profesional është mikro-biolog në proces.

Video storja e plotë:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.