Super treshja – gëzoje familjen me një nga tri pakot e Artvision

Artvision ka konfirmuar hiç më pak se tri oferta të reja për qytetarët e komunës së Rahovecit.

Ofrimi i shërbimeve të internetit kërkon kujdes dhe cilësi të veçantë dhe Artvision është sinonim i tyre.

640x74

Në faqen zyrtare janë konfirmuar hiç më pak se tri Pako ekskluzive për këtë fundvit.

Pako – MOS E NALË

Një paketë e shkëlqyer me një kosto të pabesueshme – vetëm 10 euro në muaj.

Për një kosto të tillë tejet të përballueshme për secilën familje merrni super internet prej 25 MB/s dhe 130 TV kanale HD. E veçanta është përkrahja teknike që është 24 ore, jo vetëm 8 orë të punës.
Mos e ndalë serialin, e as internetin për fëmijët. Mos e ndalë bisedën me familjen në kurbet për vetëm 10 euro në muaj.

Pako – HEKE DERTIN

Absolutisht paketa më e mirë e shërbimeve të telekomunikimit në histori – për vetëm 95 euro në vit (apo 7.90 euro në muaj) përfitoni internetin më të shpejtë prej 25 MB/s dhe 130 TV Kanale HD.

Pak gjëra mund të bleni për 7.90 euro, por mund të siguroni internetin dhe TV më të mirë.

Pako – PËR FAMILJEN

Me Artvision familjet e komunës së Rahovecit janë të privilegjuara duke pasur edhe një muaj falas për pagesën e dy muajve.

Deri tash nëse keni paguar dy muaj nga 15 euro (30 euro gjithsejt), atëherë do të përfitoni edhe një muaj falas bashkë me përkrahjen teknike 24 orë.

Kaq e thjeshtë është të kesh internetin dhe TV më të mirë.

Sepse këtu është Arti i vërtetë…

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.