Super ofertë për goma bujqësore nga “Haxhijaha” (Foto)

Kompania lider në vend, NTP Haxhijaha, ka konfirmuar super ofertën e re.

Oferta e publikuar nga “Haxhijaha” në faqen zyrtare është ekskluzivisht për gomat bujqësore, të prodhuara nga ASHA dhe ATF, kompani prestigjioze këto.

Ju ftojmë të vizitoni ambientet e NTP Haxhijaha në kilometrin e parë në dalje të Rahovecit, aty ku edhe mund t’i shihni dhe të njoftoheni për ofertën. /Rahoveci24/
oferta

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.