Streetball Kokrra më 18 tetor në Rahovec, super ekipe pjesmarrëse

Më 18 tetor mbahet Streetball Kokrra në Rahovec.

Gara mbahet me sistem 3×3 me 1 rezervist.

640x74

Kapiteni i KB Rahovecit ka konfirmuar prezencën në një super ekip me Idriz Hoxhën dhe Albion Metbalën.

Ndërkaq Rahoveci24 mëson se edhe Visar Ejupi do të marrë pjesë por ende nuk dihet kush do të jenë bashklojtarët e tij.

Altin Selmancena po ashtu ka krijuar një ekip solid.

Streetball Kokrra është organizim i Iniciativës Pozitive me mbështetje të Komunës së Rahoveci përkatësisht drejtoresha Bjondina Kleqka.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.