Sot në Rahovec fillon festivali i muzikës “Do-Re-Mi, unë dhe ti”

Sot duke filluar nga ora 17 në shtëpin e kulturës “Mensur Zyberaj” fillon festivali mbar kombëtar i talentëve të rinjë të muzikës klasike “Do-re-mi, unë dhe ti”, ku marrin pjesë shkollat e muzikës nga mbar trojet shqipëtare.

Ky festival mbahet për herë të parë me shpresë që do të bëhet festival tradicional.

Ky festival është fryt i bashkpunimit në mes të shkollës së muzikës “Faik Sylka” dhe Drejtorisë për kulturë, rini dhe sport. /Rahoveci24/
do re mi

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.