Smajli dështon për hartën zonale, demantohet nga të gjithë kandidatët (LIVE Video)

Smajl Latifi është demantuar në një moment gjatë debatit në RTK nga të gjithë kundër kandidatët.

Ai tha se tenderi për hartën zonale ka dështuar, por u demantua menjëherë nga Korenica i VV-se dhe Vehapi i PDK-së.

640x74

Më pas Latifi e pranoi se tenderi nuk ka dështuar ashtu siç tha ai.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.