Smajl Latifi thotë se Stone Castle do ta pranojë rrushin

Smajl Latifi ka publikuar një foto me pronarin e Stone Castle, Rrustem Gecaj. Sipas Latifit, sivjet do të pranohet rrushi nga Gecaj.

Postimi i Latifit:

640x74

Një lajm i mirë!

Këtë vit bëhet pranimi i rrushit.

Në këtë vit dyert e bodrumit StoneCastle do të jenë të hapura për prodhuesit e rrushit.

Është ky një lajm i gëzuar për të gjithë dhe për mua personalisht, i cili erdhi pasi pronari i nderuar i kompanisë prestigjioze StoneCastle, z. Rrustem Gecaj, dëgjoi zërin tonë dhe të vreshtarëve, për të bërë të mundur dorëzimin e rrushit në këtë kompani, e cila është krenaria e komunës sonë dhe më gjerë.

Besojmë se vetëm me këso qasje dhe me përkushtime serioze, si për vreshtarët, verëtarët dhe për të gjithë bujqit, në të ardhmen do të kemi lajme dhe ditë të mira për bujqësinë te ne dhe për të gjithë qytetarët e Rahovecit e të tërë Kosovës.

Faleminderit i nderuar z. Rrustem Gecaj dhe kompanisë StoneCastle!
Urime për vreshtarët e Rahovecit!

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.