Smajl Latifi takon pjestarët e FSK-së dhe i falënderon për ndihmën në hapjen e kanaleve të lumenjve

Pjesëtarët e Gardës Kombëtare me kuadrot profesionale xheniere, OR-6 Fitim ZULLUFI, OR-6 Naim BEKA, OR-5 Hazir MURTURI, OR-4 Epror BYTYQI, nga dita e shtunë e deri më sot, me përkushtim të madh, kanë bërë një punë jashtëzakonisht të mirë me dy eskavatorë, për pastrimin e shtratit të lumit Bellaja deri te hekurudha, në të cilin derdhen tre përrenj: Duhllo, Rimniku dhe përroi që vjen nga Sapniqi.

Puna e bërë nga ekipi i FSK është serioze. Gjithsej janë pastruar dhe rregulluar 1380 metra.

640x74

Falemnderit Ushtrisë së Republikës së Kosovës, e cila është çdoherë në shërbim të qytetarëve!

Ndihemi jashtëzakonisht mirë dhe krenar për kapacitetet, arritjet dhe vlerat që ka FSK – Ushtria e Jonë.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.