Smajl Latifi përuron fushën e re sportive në Celinë: Sporti, i mirë për shëndetin

Në Celinë në një atmosferë festive dhe gëzimi, u bë përurimi i fushës sportive me kushte të përshtatshme dhe me cilësi të mirë për të luajtur futboll, basketboll dhe volejboll – aktvitete këto shumë të nevojshme për shëndetin, edukimin dhe kalitjen fizike të të rinjve tanë.

640x74

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.