Smajl Latifi: Jemi të parët për transparencë, urime Rahovec

Kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka pritur mirë suksesin e tij të radhës, që u shpall komuna më transparente nga IKD.

Rahoveci gjendet fare pranë Gjakovës në krye të kësaj liste çka flet për një bashkëpunim të këtyre ekipeve, por jo edhe të të njëjtës parti në qytete tjera.

640x74

Me të postuar këtë arritje, vërshuan respektet për kryetarin dhe urimet.

Postimi i plotë:

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.