Smajl Latifi emëron Kujtim Dinën në pozitën e drejtorit për Mbrojtje dhe Shpëtim

Kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, më në fund pas një vonese të jashtëzakonshme ka emëruar drejtorin edhe për drejtorinë e fundit të mbetur vakante – atë për Mbrojtje dhe Shpëtim.

Në këtë pozitë është emëruar Kujtim Dina nga Rahoveci.

640x74

Kujtim Dina është drejtori i fundit i emëruar në kuadër të kabinetit qeveritar duke e kompletuar atë kabinetin e Smajl Latifit.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.