Smajl Latifi emëron Albnor Mullabazin si drejtor të Urbanizmit

Është emëruar drejtori i ri në Drejtorinë për Urbanizëm, Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit.

Kryetari Smajl Latifi e ka emëruar Albnor Mullabazin në këtë pozitë.

640x74

Drejtori i sapoemëruar Mullabazi ka thënë se është i vetëdijshëm për rëndësinë dhe peshën e përgjegjësisë që e mban mbi supe me marrjen e kësaj pozite.

Ai ka shkruar:

Sot, unë pranova një detyrë dhe përgjegjësi të re, si Drejtor në Drejtorin për Urbanizëm, Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit.

Jam i vetëdijshëm për rëndësinë dhe peshën e përgjegjësisë që e kam mbi supe.

Falënderoj Kryetarin Z. Smajl Latifi, për besimin e dhënë dhe zotohem se do të përpiqem që me gjithë potencialin tim të angazhohem për menaxhimin sa më të mirë të kësaj drejtorie!

Na priftë e mbara!

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.