Skender Abazibra kërkon të ndalet greva: Hapni dyert e shkollave

Ish-Profesori i shkollës së mesme “Xhelal Hajda – Toni”, Skender Abazira, ka kërkuar që mësimdhënësit në Rahovec të ndalin grevën dhe të fillojë mësimi.

Ai këtë thirrje ua bëri ish-kolegëve të vet.

640x74

Profesori i filozofisë, i cili tash është në pension, ka kërkuar që të hapen dyert e shkollave.

Kujtojmë se greva po vazhdon në javën e tretë të saj dhe SBASHK-ut po i qëndrojnë besnik mësimdhënësit e Rahovecit, ndryshe nga ata në Gjakovë ku ka filluar mësimi.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.