Skandaloze: Toni dhe Kenani nuk ftohen nga Kosova A, vazhdon injorimi i rahovecianëve

Përfaqësuesja e Kosovës A zhvillon ndeshje miqësore ndaj Suedisë ku u paralajmërua kyçja e shumë talentëve.

Dhe, u prit që portieri më në formë sivjet, Kenan Haxhihamza e superylli i Prishtinës, Meriton Korenica të ftohen.

640x74

Kjo tregon se të jesh i Rahovecit është hendikep në Kosovë për secilin talent.

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.