Sivjet ‘PËR KOKËRR T’QEFIT’ në Hardh Fest me 2,3 dhe 4 shtator

Këshilli Organizativ i festivalit tradicional të vjeljes se rrushit në Rahovec ka njoftuar se këtë vit festivali do të mbahet në muajin shtator.

Më poshtë gjeni njoftimin e plotë;

”Hardh Fest”, në mbledhjen e fundit ka caktuar datat për mbajtjen edicionit të sivjem të festivalit. “Hardh Fest” këtë vit organizohet në ditët e para të muajit shtator përkatësisht në fundjavë me 2, 3 dhe 4 shtator.

640x74

Këshilli organizativ ka vendosur po ashtu edhe për sloganin që sivjet do ta ketë festivali “PËR KOKËRR T’QEFIT”. Aktualisht po punohet në përcaktimin e gjitha aktiviteteve për tre ditët e festivalit ndërsa sivjet do të ketë aktivitete shtesë krahasuar me vitin e kaluar. Nuk do të mungojnë as mbrëmjet me muzikë me DJ dhe rock grupet më të njohura në vend e rajon. Për gjitha detajet dhe aktivitetet adhuruesit e “Hardh Fest” do të jetë të njoftuar me kohë.

Shihemi në Rahovec me 2,3 dhe 4 shtator … “PËR KOKËRR T’QEFIT”

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.