Shtyhet “Hardh Fest 2021”

“Hardh Fest 2021” duke i respektuar vendimet e Qeverisë së Republikës së Kosovës të datës 28.08.2021 mbi masat e reja anti-COVID19 dhe duke e patur prioritet SHENDETIN PUBLIK, ka vendosur që edicionin e sivjetshëm të festivalit t’a shtyej për një datë më të përshtatshme.


Vaksinohuni dhe shihemi shumë shpejt!  

640x74

#shnoshsikokrra

Shkruani koment:

Ju lutem shkruani koment.
Ju lutem shkruani emrin tuaj.